HABERLER

KraussMaffei Fakuma 2018

KraussMaffei Fakuma 2018

Bayanlar ve Baylar

Fakuma 2018’ de sizleri KraussMaffei Standına bekliyoruz… Son birkaç yıldır olduğu gibi bu sene de sınırlı sayıdaki ücretsiz günlük davetiyelerin dağıtım süreci Eylül ayı itibari ile başlayacaktır. KraussMaffei bünyesinde organize edilen davetiye dağıtım sürecinde kişi başına sadece 1 adet ücretsiz günlük davetiye verilecek olup çok günlü ziyaretler için KraussMaffei’ ın sponsorluğu bulunmayacaktır.

Bu sürecin daha etkin ve verimli olması adına davetiye dağıtımı sadece KraussMaffei’ ın yeni goAhead uygulaması üzerinden yapılacaktır. https://goahead-app.kraussmaffeigroup.com/en/

Fakuma ziyaretçileri; dijital Ahead portalındaki tüm makaleleri, spesifik sergi ve gösteri bilgilerinin yanı sıra PX 320’ yi ilk defa arttırılmış gerçeklik uygulamasında deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Uygulama şu anda mevcut olup ücretsiz davetiye kodlarının dağıtımı Eylül ayında başlayacaktır.

 https://goahead-app.kraussmaffeigroup.com/en/

Her türlü müşteri daveti ya da dijital goAhead uygulaması hakkındaki sorularınız için events@kraussmaffei.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

 

Enjeksiyonda Özel Çözümler Konferansı 2

Enjeksiyonda Özel Çözümler Konferansı 2

10 Mayıs 2018 tarihinde Tepro Makine Bursa Teknik ofiste 'Enjeksiyonda Özel Çözümler Konferansı 2' düzenlendi. Plastik sektörünün öncü firmalarının katıldığı konferansta; enjeksiyonda proses kontrolü ve kalite stabilitesi, bakım teknikleri ve yeni teknolojiler, plastik enjeksiyon sektöründe endüstri 4.0 uygulamaları, polimer proses endüstrisinde özel çözümler, otomotivde su debisi ve sıcaklık kontrolünün parçaya ve çevrim süresine etkisi gibi konu başlıklarına değinildi. Sunumlar sonrasında soru cevap şeklindeki konu değerlendirmelerinin ardından katılımcılara dağıtılan sertifka töreni ile organizasyon son buldu.

haberin devamı
Tepro 3.Uluslararası Sektör Buluşması; Otomotiv Semineri

Tepro 3.Uluslararası Sektör Buluşması; Otomotiv Semineri

PAGEV Başkanı Sayın Yavuz Eroğlu’ nun açılış konuşmasını yaptığı Tepro 3.Uluslararası Sektör Buluşması; Otomotiv etkinliğimiz 08.05.2018 tarihinde Gebze Workinn Hotel’ de gerçekleşti. Her bir organizasyonda farklı sektörlerdeki teknoloji ve yeniliklere değindiğimiz Tepro Uluslararası Sektör Buluşma’ mızın bu seferki hedef kitlesi; teknoloji ve plastik ile karşılıklı etkileşimlerin en çok olduğu, dünya ekonomilerine yüksek katma değer sağlayan sektörlerin başında gelen OTOMOTİV sektörü oldu. Yurt içi ve yurt dışı 100’ü aşkın katılımcının, 50’ nin üzerinde tedarikçinin katıldığı etkinlikte; otomotiv sektörüne yönelik özel teknolojiler, ağırlık azaltmada metal ve cam yerine plastik kullanımı, endüstri 4.0 uygulamaları, otomotiv sektöründe kullanılan özel vida ve plastikleştirme üniteleri, polimer proses endüstrisindeki yenilikler gibi birçok konu başlıkları yer aldı. Sunumlar sonrasında davetlilerin soru cevapları ile interaktif bir ortama ev sahipliği yapan etkinlik workshopların ardından sertifikaların dağıtımı ile son buldu.

Gelenekselleşen sektör buluşmalarımız hızla devam edecek olup, bir sonraki etkinliğimiz AMBALAJ sektörüne yönelik olarak Eylül ayı içerisinde gerçekleşecektir.

Video

haberin devamı

Enjeksiyonda Özel Çözümler Konferansı 2

Sayın İlgililer,

Sizleri Tepro Makine bünyesinde düzenlenen, 10.05.2018 tarihinde Bursa teknik ofisimizde gerçekleştireceğimiz 'Enjeksiyonda Özel Çözümler 2' konferansına davet ediyoruz!

Etkinlik Tarihi:10.05.2018

Etkinlik Yeri: Tepro Makine Bursa Teknik Ofis

Kayıt İçin; neslihan.demircioglu@tepro.com.tr

Katılım ücretsizdir

 

Tepro 25. Yıl Dönümü Büyük Coşku ile Kutlandı!

Tepro 25. Yıl Dönümü Büyük Coşku ile Kutlandı!

Tepro 25. Yıl Dönümü kutlaması 27 Nisan 2018 tarihinde Brio Restoran' da büyük bir coşku ile kutlandı.

haberin devamı