HABERLER

Tepro 3.Uluslararası Sektör Buluşması!

Tepro 3.Uluslararası Sektör Buluşması!

 

Sayın İlgililer,

Sizleri Tepro Makine bünyesinde düzenlenen, 08.05.2018 tarihinde Gebze Workinn Hotel’ de gerçekleştireceğimiz Tepro 3.Uluslararası Sektör Buluşması’ na davet ediyoruz!

Her bir organizasyonda farklı sektörlerdeki teknoloji ve yeniliklere değindiğimiz Tepro Uluslararası Sektör Buluşması’ nın bu seferki hedef kitlesi; teknoloji ve plastik ile karşılıklı etkileşimlerin en çok olduğu, dünya ekonomilerine yüksek katma değer sağlayan sektörlerin başında gelen OTOMOTİV sektörü. Yurtiçi ve yurtdışı birçok konuşmacı ve katılımcı firmanın yer alacağı organizasyonda; otomotiv sektöründeki dünya devlerinin izlediği stratejilere, yeni trend ve özel teknolojilere değinilerek plastik enjeksiyonda endüstri 4.0 uygulamaları, üretim sürecinde son teknolojiler, polimer proses endüstrisindeki inovasyonlar, otomotiv sektöründe kullanılan özel vida ve plastikleştirme üniteleri gibi birbirinden çekici konu başlıkları ve sunumlar yer alacaktır.

Gelenekselleşen etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Etkinlik Tarihi: 08.05.2018

Etkinlik Yeri: Workinn Hotel, Gebze

Kayıt İçin; neslihan.demircioglu@tepro.com.tr

Katılım ücretsizdir

 

 

 

 

 

KraussMaffei Endüstri 4.0 Eğitimi Tepro Genel Merkezde Gerçekleşti

KraussMaffei Endüstri 4.0 Eğitimi Tepro Genel Merkezde Gerçekleşti

KraussMaffei Endüstri 4.0 Eğitimi, Tepro Çekmeköy Genel Müdürlük binasında gerçekleşti. KraussMaffei Ürün ve Teknoloji departmanından Joans Schwarz' ın da katılımı ile gerçekleşen eğitimde, mevcut makineler, APC plus, Bluebox ve DataXplorer teknolojilerinden bahsedildi. 

PlastEurasia İstanbul 2017

6-9 Aralık 2017 tarihleri arasında Tüyap Kongre Merkezi' nde gerçekleşen PlastEurasia 2017 Plastik Endüstrisi Fuarı' na katıldık.

haberin devamı
7. Ulusal Kalıpçılık Zirvesi Workinn Hotel' de Gerçekleştirildi...

7. Ulusal Kalıpçılık Zirvesi Workinn Hotel' de Gerçekleştirildi...

UKUB tarafından düzenlenen 7. Ulusal Kalıpçılık Zirvesi 28.09.2017 tarihinde 350' yi aşkın katılımıcı sayısı ile Workinn Hotel' de gerçekleştirildi. Başta otomotiv ve beyaz eşya olmak üzere kalıp sektörünün etkileşimde olduğu tüm paydaşların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, önde gelen firma yetkililerinin sunum, soru ve cevapları ile sektörün geleceğine yön verecek fikirler ortaya atıldı. Endüstri 4.0 ve plastik enjeksiyon makineleri sektörüne yönelik sunumu ile Tepro Makine de bu etkinliğe katlıda bulundu.

haberin devamı
Composites Europe 2017

Composites Europe 2017

KraussMaffei, Composites Europe fuarında Plastik Enjeksiyon Makinelerinin iş alanlarında çığır açan çözümler sunuyor…

Üretim prosesinde; yeniliğin öncüsü otomasyon, geniş seri üretim için hazır. İnovasyonun önemli itici güçleri, büyük seri üretim için üretime imkân tanıyan otomatik proseslerdir. Bu gerçeğin ışığında KraussMaffei portföyünü genişletmeye devam ederek sistem ve süreçleri sürekli iyileştiriyor. KraussMaffei’ ın son gözdesi düz ve kavisli profillerin sürekli pultrüzyonu için ilk sistem olan iPul pultrüzyon sistemi. Yeni iPul pultrüzyon sistemi geleneksel işlemlere göre üretim hızını iki katına çıkararak yeni pazarlar açıyor. Hafif yapılar için seri üretimde maliyetleri düşürüyor. Akıllı otomasyon konsepti, FiberForm işlemi sırasında çevrim süresinden tasarruf sağlıyor.

 19-21 Eylül tarihleri arasında Almanya’ da düzenlenecek fuarda teknoloji ve sistem öncüsü KraussMaffei tedarikçileri ile buluşacak. (Hall:4 Stand:D21)

detaylı bilgi için lütfen tıklayınız...